fbpx

Maaltijden op het werk

Maaltijden op het werk

Yasemin PUUR catering biedt overwerkmaaltijden voor bedrijven. Steeds vaker wordt er ’s avonds tijdens het overwerken gezamenlijk gegeten in een centrale kantine of lunchruimte. Organisaties kunnen het personeel een warme halal maaltijd aanbieden als extra service of als alternatief voor fastfood. Een halal maaltijd op het werk door heel Nederland  Sinds 2018 verzorgen wij dagelijks koelverse en warme maaltijden voor organisaties in Nederland.

retail-1
7 (6)

De maaltijden

Onze maaltijden zijn halal en worden gemaakt in een gecertificeerde en professionele keuken waar altijd vers wordt gekookt met authentiek mediterraanse ingredienten. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan gerechten. Afgestemd op de wensen en mogelijkheden van uw organisatie. Omdat iedere organisatie uniek is, kijken we gezamenlijk eerst vrijblijvend naar de wensen en mogelijkheden op de locatie.

Bestellen

Yasemin PUUR Catering biedt catering diensten aan in heel Nederland. Door onze aandacht voor detail en culinaire creaties is Yasemin PUUR catering met haar 250m2 grootkeuken een begrip in de regio.