fbpx

Puur Catering

Catering

Yasemin PUUR Catering biedt  cateringdiensten aan in heel Nederland. Door onze aandacht voor detail en culinaire creaties is Yasemin PUUR catering met haar 250m2 grootkeuken een begrip in de regio. Wij bieden top kwaliteit Halal gerechten aan voor zowel zorginstelling, kantoren als voor uw zakelijke evenementen. Ongeacht de grote van uw evenement, zorgen wij ervoor dat u en uw gasten onvergetelijke maaltijden en een onvergetelijke ervaring krijgen.  Wij houden de huidige culinaire trends nauwlettend in de gaten en gebruiken altijd de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten. Onze chef-kok en culinair team staan ​​achter lokale en seizoensgebonden ingrediënten en maken voortdurend handgemaakte, elegante gerechten die verrassend en verrukkelijk zijn.

70
Aantal bezorgingen elke dag
25
Medewerkers
5
Bedrijven

Maaltijden voor de zorg


Kunt u niet meer koken of is het lastig om boodschappen te doen. Wij kunnen u Halal koelverse maaltijden bezorgen op ieder gewenst tijdstip van de dag.

Maaltijden voor de retail


Voor de retail bieden wij 8 maaltijden. Uiteraard halal en koelvers.

Maaltijden


Bestel Maaltijden nu bij Yasemin Puur Catering

Maaltijden op het werk


Wilt u gezonde maaltijd als u moet overwerken dan kunnen wij deze verzorgen. 

Event catering op locatie


Evenementen moeten uniek zijn, bezoekers leggen hoge verwachtingen, het totale concept moet kloppen. U als organisator wilt dat alles goed geregeld is. Wij speciliceren ons in halal en mediterrane gerechten en bieden veel mogelijkheden.